JUDY LOHMAN
VAN HARTE WELKOM
HOMEBLOGOVER JUDY LOHMANONZE BOEKENVEEL GESTELDE VRAGENKOPENCONTACTCOLUMNSLINKSVOOR HET GOEDE DOELREISVERHALENEBOOK GRATIS DOWNLOADEN

VOOR HET GOEDE DOEL


         J
udy steunt meerdere doelen. Eentje is natuurlijk ZuZu, het meisje uit Birma dat drie maanden bij hun heeft gewoond. Nu is ZuZu weer terug, maar de verkoop van het boek over haar verblijf in Nederland wordt besteed aan haar toekomst.


Maar er is meer. Voor veel gezinnen, met of zonder kinderen, is het de gewoonste zaak van de wereld: samen een weekendje weg, lekker een paar dagen onbezorgd op vakantie. Maar zodra binnen het gezin iemand een ernstige beperking heeft, is zo'n weekendje niet zomaar geregeld. Dan zijn er heel wat drempels die een gezinsuitstapje erg moeilijk of zelfs onmogelijk maken. Vanwege hun vroegere werk hebben ze van nabij meegemaakt hoe gelukkig mensen met een handicap kunnen worden als ze er 'even uit' kunnen. 

Stichting  Residentiële & Ambulante Zorg (RAZ) organiseert elk jaar voor gezinnen met een zorgvraag een compleet verzorgd weekend met aangepaste activiteiten en aangepast vervoer. Meer dan 100 gezinnen meldden zich aan voor dit gratis weekend. Mede met behulp van tientallen sponsors en de inzet van ruim zestig vrijwilligers konden 23 gezinnen genieten van een onvergetelijk weekend. Hen werd een speciaal programma voorgeschoteld waarbij jong en oud, met en zonder beperking aan zijn trekken kwam.

Meer informatie over dit initiatief vindt u op de website van de Stichting RAZ www.raz.nl

HOMEBLOGOVER JUDY LOHMANONZE BOEKENVEEL GESTELDE VRAGENKOPENCONTACTCOLUMNSLINKSVOOR HET GOEDE DOELREISVERHALENEBOOK GRATIS DOWNLOADEN